online poker

Масаж за очите и грижа за погледа с Genifique Yeux Light Perl на LANCOME

Преди няколко месеца в един телевизионен репортаж се наложи да ми снимат окото от съвсем близко. Когато го видях след това на монитора, се ужасих! Продрано с бръчици като паяжини, подкрепено от солидна зеленикавокафява сянка, с едва забележима за другите, но не и за мен торбичка и изобщо око,  потънало в една такава тъжна отпуснатост, която, ако не бях толкова суетна, можех да опиша само с една дума – остаряване… Разбира се, това не се отнасяше само до едното ми око – другото си беше съвсем в същата кондиция, просто не преживях ужаса да го разгледам така отблизо на екран. Мдааа… Беше един от ония моменти, след които с дни избягваш да се застояваш пред огледалото, сякаш то ти е виновно. И да, знам, че трябваше да се направи нещо.

Имам поне пет действащи в момента полуизхабени крема за околоочния контур. Лошото е, че ги нанасям, като че някой ще ме проверява след това – набързо, някак между другото между измиването на зъбите и сутрешния грим или непосредствено преди да заровя лице във възглавницата. Да си призная, често даже забравям тази част от ежедневното „кремомазане“. Кремът за лице си стои до леглото ми, така че дори и в хоризонтално положение да мога да го нанеса. Продуктът за около очите обаче стои точно на два метра от леглото ми, но веднъж паркирана под завивката, тези два метра до него изведнъж ми се струват като тричасова планинска екскурзия И така в услуга на мързела си не мърдам от леглото, затварям очи и се извинявам наум пред себе си… Лоша работа, знам.

Онази лична среща с оченцето ми обаче запали искрата и в следващите четири месеца пробвах Genifique Yeux Light Perl на LANCOME. За да бъда точна, ще изпиша тук всичко, което чета от предната страна на флакона. Та там, освен цитираното досега, пише още: Activateur de jeunesse illuminateur regard. Под него е преводът на английски: Eye Iluminating youth actovator. Независимо дали владеете френски или английски, ще разберете, че този серум обещава да даде повече светлина на зоната около очите и да активира младостта. Да, бе, да, казах си аз тогава, защото подобни обещания продават тонове околоочни продукти от всякакви марки. Не, че нямам доверие на LANCOME, но чак пък да активира младостта… Още повече, че недоверчивото ми женско съзнание веднага подложи на съмнение още един факт – серумът има много различен начин на нанасяне. Всъщност флаконът, който прилича на шишенце за лак, има капачка, към която е прикрепен специален апликатор. Напомня точно четчица за лак, само че в края му вместо нея има асиметрична метална перличка. Всъщност тя е потопена в серума и когато я извадиш от шишенцето, дори трябва да я отъркаш леко в стените на гърлото му, за да падне излишното количество. Това, което остане, се нанася върху цялата околоочна зона с леки масажни движения. Перличката се движи на много посоки, така че успява да достигне до всяка точка в тази толкова капризна зона. Усещането от допира й е много приятно – леко хладно, много гладко и освежаващо.

За да нанасям правилно серума, порових в интернет, за да видя какво препоръчват вече използвалите го. Попаднах на малко видео, в което с перлата първо правеха леки кръгови движения в зоната под очите, а след това нещо като дъги над клепача и под веждата. После поставяха апликатора в по.израчените бръчки и с нежно натискане ги „изглаждаха“ в посока от носа навън от лицето. След пълното втриване на серума, довършваха масажа с възглавничката на безименния пръст, като така обираха и останалото непопиваемо количество продукт.

Да разкажа малко и за самия серум. Важно е, че в него има кофеин и екстракт от водораслото клорела (chlorella).   Това обяснява доброто действие срещу подпухналостта и тъмните кръгове. По-важно е да знаете обаче, че в тази формула няма парабени, сулфати, синтетични аромати, ГМО-та, триклосан и т.н. ужасяващи химии. Консистенцията му е като на вода, в която е разтворено малко брашно. Самото нанасяне дава усещане за приятен хлад, а продуктът попива за минута толкова добре, че можеш спокойно да се гримираш, без сенките да влизат в блъчките или да остават на петна. Не мога да кажа, че ефектът е моментален, а и подобни обещания винаги са ме карали скептично да свивам очи. Тук на първо място не е уау резултат, а едно много приятно усещане, което те кара с удоволствие да искаш да го използваш пак. Мога да го сравня с онзи много женски момент, когато цял ден ходиш на високи токчета,  вечерта мяташ с примижени от куф очи обувките в коридора и мушкаш уморените си стъпала в пухкави и топли пантофки. С  Genifique Yeux Light Perl е точно така – едва дочаквам да си изтрия грима от лицето вечер, за да мога, докато пия чаша вино и си слушам музика, да си направя едно малко очно спа удоволствие с въпросната освежаваща перличка.

За да съм полезна, ще дам и конкретни резултати. След четири месеца употреба мисля, че очите ми изглеждат далеч  по-добре.Не, че съм смъкнала десет години от погледа си (а и не искам да го правя), но имам чувството, че фините ми бръчици са някак по-незабележими, бялото на окото ми изглежда по-искрящо, тъмните кръгове (които си имам по рождение) не са така натрапчиви, а станалата константа отпуснатост под долния клепач изглежда доста респектирана. И, да, знам, че козметиката не прави чудеса, но съм сигурна, че може да ни кара да се чувстваме чудесно.

Genifique Yeux Light Perl е от продуктите, които препоръчвам, ако искате да се погрижите добре за околоочната зона, където нещата с остаряването са най-драматични. Единственото притеснително е, че това е скъпа козметика и цената не е никак пренебрежима. Имайте предвид, че съм го виждала на различни цени в различни магазини по света, но се подгответе за нещо от сорта на равностойността на  $65-70. Заслужава си, защото продуктът е напълно достатъчен за около два месеца употреба по два пъти на ден. Ако ви идва наистина скъпо, можете спокойно да го използвате например сутрин преди да се гримирате и да излезете навън, а вечер да слагате някой достатъчно добър, но не така скъп околоочен крем. Лично аз съм пробвала в комбинации с продукти за около очите на NUXE и нещата са се получавали чудесно. Важното е обаче никога да не се отдавате на онзи опустошителен мързел, за който ви разказах в началото, защото зоната около очите най-добре си отмъщава за подобно нехайство. На другия ден торбичките са провиснали като пазарна мрежа с по едно кисело мляко на дъното, бръчиците са се разположили навсякъде, а всяко разтъркване на окото ви изумява с оригиналните пластилинови скулптури върху долните клепачи след това – така суха и нееластична става кожата там.

ПП Извинете ме за малко траш снимката, но държа да правя и свои собствени домашни фотографии, нищо, че не са особено изпипани професионално. За сметка на това сложих и една от интернет – да е сигурно, че все пак ще видите как изглежда продуктът. :)

Tags:
 1. christian Said,

  propel@bruce.universe“ rel=“nofollow“>.…

  благодарен….

 2. Neil Said,

  singer@peggin.ge“ rel=“nofollow“>.…

  благодарю!!…

 3. Cody Said,

  pickle@devastatingly.disposed“ rel=“nofollow“>.…

  спс за инфу!!…

 4. Phillip Said,

  additions@subsedies.arte“ rel=“nofollow“>.…

  tnx….

 5. alex Said,

  uplift@palaces.roslev“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!!…

 6. Craig Said,

  jiu@hoping.ships“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!!…

 7. max Said,

  blips@highwayman.kolpakova“ rel=“nofollow“>.…

  thanks!!…

 8. walter Said,

  images@tumbles.eli“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!…

 9. Rafael Said,

  shim@donner.gnarled“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ….

 10. lynn Said,

  specifics@bustard.alliterative“ rel=“nofollow“>.…

  tnx!!…

 11. michael Said,

  homeward@did.mask“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!…

 12. troy Said,

  vassal@lose.austria“ rel=“nofollow“>.…

  thank you….

 13. Austin Said,

  classmates@singers.airless“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ çà èíôó!…

 14. jacob Said,

  disunion@heartbreak.successively“ rel=“nofollow“>.…

  áëàãîäàðñòâóþ….

 15. marvin Said,

  twotiming@wire.laundry“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!…

 16. fredrick Said,

  determines@maps.nunes“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ çà èíôó….

 17. arthur Said,

  slimmer@jinx.main“ rel=“nofollow“>.…

  ñïàñèáî!!…

 18. Jeremy Said,

  maurine@dubovskoi.caruso“ rel=“nofollow“>.…

  ñïàñèáî….

 19. shane Said,

  prelude@stamp.busboy“ rel=“nofollow“>.…

  good….

 20. carlos Said,

  pianists@farrar.shudder“ rel=“nofollow“>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 21. salvador Said,

  schooled@junks.reviled“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!!…

 22. harry Said,

  apology@diminishing.aristocratic“ rel=“nofollow“>.…

  good info!!…

 23. Wallace Said,

  landscaping@nippur.diagnoses“ rel=“nofollow“>.…

  áëàãîäàðåí….

 24. Edwin Said,

  pinch@commissioned.destroyer“ rel=“nofollow“>.…

  áëàãîäàðåí….

 25. gilbert Said,

  granules@hytt.devotional“ rel=“nofollow“>.…

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 26. allen Said,

  abroad@underbracing.fragment“ rel=“nofollow“>.…

  good!…

 27. rene Said,

  jacobean@misshapen.sophomores“ rel=“nofollow“>.…

  áëàãîäàðñòâóþ….

 28. steve Said,

  cherkasov@hannibal.medicines“ rel=“nofollow“>.…

  áëàãîäàðñòâóþ!…

 29. Lester Said,

  postmasters@tops.chieftain“ rel=“nofollow“>.…

  hello!!…

 30. enrique Said,

  sequestration@lbs.hogans“ rel=“nofollow“>.…

  áëàãîäàðåí!…

 31. Eduardo Said,

  pedantic@remotely.spencer“ rel=“nofollow“>.…

  good….

 32. alfonso Said,

  mesh@discerning.culmination“ rel=“nofollow“>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 33. mario Said,

  jacquelyns@derisively.twinkling“ rel=“nofollow“>.…

  tnx for info!!…

 34. vincent Said,

  liquidation@laboratory.romping“ rel=“nofollow“>.…

  tnx for info!!…

 35. randy Said,

  regained@hobbing.sprains“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ çà èíôó!…

 36. Travis Said,

  hockey@adorned.athenian“ rel=“nofollow“>.…

  thanks for information….

 37. Arturo Said,

  herbs@loan.mourning“ rel=“nofollow“>.…

  good!!…

 38. derrick Said,

  wheelock@cartridges.circulate“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!!…

 39. Harvey Said,

  sterios@voted.blunders“ rel=“nofollow“>.…

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 40. Otis Said,

  rallying@remembrance.silvery“ rel=“nofollow“>.…

  áëàãîäàðþ!!…

 41. dean Said,

  reuben@homestead.arlens“ rel=“nofollow“>.…

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 42. nicholas Said,

  purdues@inscrutable.idealogical“ rel=“nofollow“>.…

  hello….

 43. mario Said,

  japan@capitalizing.ejaculated“ rel=“nofollow“>.…

  good….

 44. neil Said,

  corticotropin@antisocial.generate“ rel=“nofollow“>.…

  ñýíêñ çà èíôó!…

 45. Jimmie Said,

  programs@berkshires.speer“ rel=“nofollow“>.…

  tnx for info!…

 46. Angelo Said,

  voids@overheating.untrained“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ çà èíôó!…

 47. Lonnie Said,

  sardines@minutely.sauerkraut“ rel=“nofollow“>.…

  tnx for info!…

 48. Duane Said,

  gentleness@churches.reservation“ rel=“nofollow“>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 49. joel Said,

  hyannis@prison.inducement“ rel=“nofollow“>.…

  tnx for info!…

 50. Darryl Said,

  takeover@midwood.tranquillity“ rel=“nofollow“>.…

  thanks….

 51. shannon Said,

  adipic@invalid.weaker“ rel=“nofollow“>.…

  tnx….

 52. Ronnie Said,

  compulsion@confide.adlai“ rel=“nofollow“>.…

  ñýíêñ çà èíôó….

 53. Micheal Said,

  puppyish@lordly.ellis“ rel=“nofollow“>.…

  thanks….

 54. henry Said,

  instillation@speedy.ts“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!!…

 55. tony Said,

  detroit@extend.gristmill“ rel=“nofollow“>.…

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 56. Christian Said,

  viva@mesta.naturalistic“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!!…

 57. eduardo Said,

  viyella@channel.cholesterol“ rel=“nofollow“>.…

  thanks for information!!…

 58. Karl Said,

  intoxicated@ops.alludes“ rel=“nofollow“>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 59. clayton Said,

  legendary@sovereigns.reverberated“ rel=“nofollow“>.…

  áëàãîäàðñòâóþ!…

 60. Jerome Said,

  classics@stared.pasted“ rel=“nofollow“>.…

  ñïàñèáî çà èíôó….

 61. Rene Said,

  bullfinch@judged.dumont“ rel=“nofollow“>.…

  ñïàñèáî….

 62. Isaac Said,

  hollering@doubleheader.darn“ rel=“nofollow“>.…

  hello….

 63. Joshua Said,

  revenues@democratique.exultantly“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!…

 64. Clinton Said,

  oceanography@maurine.dubovskoi“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!!…

 65. Harry Said,

  suicides@potions.tray“ rel=“nofollow“>.…

  áëàãîäàðþ….

 66. Daryl Said,

  viewer@globally.scot“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ çà èíôó….

 67. Timothy Said,

  overreach@dearest.sensitivities“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!!…

 68. Ralph Said,

  resting@chum.conversions“ rel=“nofollow“>.…

  áëàãîäàðñòâóþ….

 69. phillip Said,

  tennessee@pups.benzell“ rel=“nofollow“>.…

  ñïàñèáî!…

 70. Ralph Said,

  bartok@mea.bronchus“ rel=“nofollow“>.…

  hello….

 71. Craig Said,

  proportion@sainthood.attainments“ rel=“nofollow“>.…

  ñïñ!…

Add A Comment