online poker

Мишел Обама и Карла Бруни – един разговор, много пози

Мишел Обама и Карла Бруни

Двете първи дами на САЩ и Франция Мишел Обама и Карла Бруни-Саркози определено имат на разположение някой, който да се грижи за добрия им външен вид и поведение. Ясно е, че Карла Бруни тези неща си ги знае от малка – има си и амбициозна майка, и добро семейство, и частни учители, и кариера на модел… От малка тя си знае, че правилната позиция, в която трябва да седи на среща от официално ниво, следва една формула – колената заедно, глезените заедно!

За разлика от нея непосредствената първа дама на Съединените Американски Щати или не е внимавала в съветите на имидж мейкъра си, или следва традицията на американските първи дами да пренебрегват етикета, за да си напишат нов. Тя смело е кръстосала крака, разкривайки една прекалено добра видимост към бедрата си. Точно тази поза не би била проблем, ако двете дами бяха заедно в съвсем приятелска обстановка извън зоркото око на протокола и обективите. Официалността на тяхната среща обаче изисква етикетът да се спазва.

Има още един съществен детайл, който компрометира и възпитанието по етикет на г-жа Бруни-Саркози. Намира се вдясно от нея и на пръв поглед прилича на намотано одеало, от което току-що се е измъкнал някой след безпаметен следобеден сън… Всъщност това е елегантното палто на първата дама на Франция. Според етикета то, разбира се, можеше да си стои там, само че  красиво преметнато на облегалката или на подлакътника на дивана. Сгънато на две по дължина или обърнато с хастара навън, то щеше да е допълнителният малък детайл, който допълва картината. За кокетната лява ръчичка, която мадам Саркози е поставила така „непринудено“ върху устните си, по-добре да не коментираме. Вероятно това трогателно жестче тя е запаметила като реакция за учудване, изненада, изумление или удивление… Много мило…

  1. vesu Said,

    не знам защо се сетих за това:
    http://flepi.net/wp-content/uploads/2009/04/sarkozy-obama-difference.jpg
    извинете за простотийката, но е добродушна…

  2. радето Said,

    e iako e sega!!!! daje mnoooooooogo!!! super si! ti si moiat geroi!!!

Add A Comment